Oi ihana toukokuu! Onpa ollut kiirettä, kun en ole ehtinyt kirjoitella tänne mitään pitkään aikaan. Nyt sain huomisetkin tilaukset tehtyä, joten tässä tulee makoisa, suklainen ja äärimmäisen helppo kakkuvinkki.
Marianne-Oreokakku
POHJA:
160 g Oreo-keksejä
60 g tummansinistä Keijua
Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita ne keskenään kulhossa. Pingota n. 18-22 cm irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kiristä reunat paikalleen. Laita pohja kovettumaan jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
TÄYTEMOUSSE:
5 dl vaahdotettavaa kasvikermaa
300 g maidotonta tummaa suklaata
5 kpl Marianne-karkkeja
Murskaa karkit esim. blenderillä jauhoksi. Sulata paloiteltu suklaa varovasti kulhossa mikrossa minuutti kerrallaan vajaateholla ja sekoita aina välillä. Vaahdota kerma. Sekoita sulatettu suklaa ja Marianne-jauhe kermavaahtoon.
Ota pohja jääkaapista ja levitä mousse keksipohjan päälle.
KAKUN PINNALLE:
5 kpl Marianne-karkkeja karkeasti rouhittuna
3 kpl Oreo-keksejä paloiteltuina
Ripottele koristeet kakun pinnalle. Peitä kakku ja laita kovettumaan jääkaappiin. Anna kakun kovettua vähintään neljä tuntia tai yön yli.
Makoisaa Äitienpäivää ❤️
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti