torstai 21. helmikuuta 2019

Tänään on maksattoman laatikon päivä ❤️

Tämä on ruoka, joka jakaa mielipiteitä. Yleisesti ottaen ihmiset tuntuvat tykkäävän tästä. Minä ja mieheni rakastetaan tätä. Tyttäret ei välitä, sillä eivät ole koskaan olleet maksalaatikonkaan faneja.

Vegania Catering hoiti noin 90 hengen häät joulukuun alussa, ja siellä oli joulupöytä tarjolla. Tämä oli yksi tarjottavista ruuista. Palaute oli erittäin positiivista!
Monet eivät olleet koskaan syöneet mitään vegaanista ruokaa ja tämä seitanpaistin kanssa "räjäytti pankin" 😁


Maksaton laatikko


* 3 dl puuroriisiä
* 7 dl vettä riisin keittämiseen
* 0,5 rkl rypsiöljyä
* 2 sipulia silputtuna
* 3 dl soijarouhetta
* 1 rkl soijakastiketta
* ripaus valko- Ja mustapippuria
* 1 tuubi Tartex-tahnaa
* 1 prk (2-2,5 dl) kaurakermaa
* 0,5 dl tummaa siirappia
(* 2 dl kuumassa vedessä turvotettuja rusinoita)

Keitä riisi kypsäksi. Kuullota öljyssä pannulla sipuli ja lisää soijarouhe. Paistele hetki, että soijarouhe saa vähän väriä. Lisää soijakastike. Paistele vielä hetki ja lisää sen verran vettä, että seos on kosteaa, muttei liian märkää. Maustaa pippurilla.

Laita isoon sekoituskulhoon riisit, sipuli-soijarouheseos, Tartex ja kaurakerma sekä rusinat, jos käytät niitä. Sekoita hyvin, lisää siirappi, sekoita taas ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Paista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti